tisdag 28 februari 2006

Natural Born Trucker !


Har idkat smyg-träning inför Roadtripen hela dagen:

  • Hämtat bilen igår
  • Prov-lyssnat en Lee-Mix i bilen (Nu har jag omvänt ännu en stackare till country-lyssning under bilkörning)
  • Ätit frukost på McDonalds i Kungenskurva
  • Köpt en toaborste på IKEA
  • Besökt ett antal byggvaruhus(det var det egentliga uppdraget)
  • Lunch på Max i Solna
  • Storhandlat på Pris Extra
  • Rökt på ett otal parkeringsplatser
  • Tankat

Mitt hem är en enorm hög av böcker... och grus.. Ska ha bilen en dag till... och börja på byggandet av hyllorna... onaturligt tidigt imorrn bitti tydligen... brrr

måndag 27 februari 2006

Nu har jag gått och blivit Hårdrocks-trummis !


Träffade V, på en nästan tom & saggig bar igår & tog två sena öl, runt i vår diskusion flyger små snuskiga insekter. När jag följde en av de många öl-flugorna med blicken, fastnade jag en stund vid TVn i taket.. Vem får jag syn på om inte Tommy Lee!! Nått program om att han pluggar på college.
Trummisen i det näranog utdöda Mötley Crue har ju samma efternamn som jag! Jag känner både sammhörighet och medlidande med Tommy, ja hela bandet faktiskt. Snubben är ju både student som jag och så har vi samma efternamn, det gör oss banne mej till släktingar, vi pratar ju samma språk åxå, jag kan ju sjunga med i texterna från 80-talet & några tatueringar har jag ju så, ja jag tycker mej rent av känna mej som en medlem i bandet.
Jag antar att jag kommer att ha rätt så fullt upp här framöver med min nya identitet som bandmedlem, blir säkert mycket repande och så måste vi ju ut på turné. Måste sy nya kläder så det syns att jag tillhör bandet, ska se till att hitta markörerna! Tommy är väl inte ihop mé Pamela längre, så det är väl lika så bra att vi börjar dejta åxå.. vi é ju bara släkt på mycket långt håll.
Så tills jag konverterar till nått annat säger jag bara
"shout at the devil"!

lördag 25 februari 2006

Äggmackor i Natten !


Vad är det för typer av människor som sitter flera stycken runt en och samma dator en lördag.. eftermiddag-kväll-natt och svammlar, söker, röker och planerar Roadtrips... gör äggmackor... på hårtbröd... med ketchup.. guu va gott... tricker te och inte vin, och människor trillar in i och ut i lägenheten... tittar på en fruktansvärd melodifestival, och vissa skräms och drar iväg bort efter ett sammstämmigt ointresse av allt annat än just datorer och Roadtrips och sommarnatten ... är det någon som kan gissa vad som finns i glasen på bilden ovanför?? Ledtråd: Karlstad, Hajk och karamellfärg och....? Obs, vi är helt nyktra just nu... men inte ett dugg frireligiösa!!!!!!!!

fredag 24 februari 2006

Man kan väl ändra sig ... många gånger om...

Oj, jag som trodde jag hade bestämt mej, men näädå, det blev visst så att när man åker till Uppsala ja då blir man så glad att man visst vill skriva uppsats... jag tror jag har lite överbra läk-kött. Borde klaga mer över tillvaron, den här positivismen är ju näst intill tråkig... Snäll o tråkig.. låter jävligt illa!

torsdag 23 februari 2006

Boots !


Lite olika sorts boots att använda i olika snälla och coola sammanhang !! Undrans vilka jag ska dra på mej imorrn va.... Lutar åt dom vänstra. Drog omkring på stan idag med O, lite bokrea och köpte en ruggit bra skiva mé Ane Brun... Kan inte sluta lyssna...

Hur Dum Får Man Va ?

Kan man va onödigt snäll eller? S, sa till mej i förrgår att jag är FÖR snäll... ursäkta mej, men det tycker inte jag. Jag är väl så snäll som jag vill vara helt enkelt. Dessutom gillar jag snälla människor... o inte dumma.... Om man nu tycker det är jobbigt med snälla människor så kanske man helt enkelt är den typen som kanske utnyttjar vissa människors "snällhet"... o då kanske man borde tänka över sitt eget betéende istället för att tycka att någon är FÖR snäll... Jag tänker då fortsätta va så snäll som jag vill bland dom härliga människor som jag tycker om... så det så!!! /L8-Lee som är Snäll & Cool

tisdag 21 februari 2006

Målinriktat !

JD sa till mej typ att... "målinriktade människor är så fokuserade på sina mål, tittar och fokuserar bara framåt, planerar och tiden liksom bara flyger.... ja och helt plötsligt kommer man på att livet är ju NU, och så har man inte levt i nuet.. utan bara i sina framtidsmål..." Jag försöker ju ioförsej bli liiiite mer målinriktad, fast jag vill kalla det för strukturerad.. jag kan behöva strukturer ibland... målinriktad kan jag inte se att jag är så värst... sen sa han nått om räkmackan...Han tyckte han hade en.. jo och jag har åxå en räkmacka.. fast det har varit väldigt lite majonäs på den på sistånne.. ja fast nu känns den ju fin o saftig o full med räkor... JD du är bra!

Stockholm City Here I Am !















Gomorron!! Har slängt av mej långkalsipperna och pälsmössan, packat in torrköttet i frysen och hängt ut kolten på balkongen, lite kaffe och en dusch och jag är tillbax i city-livet igen! Har haft det oförskämt bra, måste nog åka upp oftare...

söndag 19 februari 2006

Kiruna Gällivare Krokvik Jukkasjärvi Årosjokk ....


Det är så kallt här uppe, men jag tror jag har världens varmaste familj.... I Love You allihop!! Förutom begravningen som inte var så uppåt, så har jag lixom bara åkt runt och badat i kärlek och övergod mat.... jag är så mätt.... tror jag måste ut o kolla Kiruna söndagskvälls-puls nu...
Stockholm-City ..... snart é jag tebax !

torsdag 16 februari 2006

Giron ! Kiruna !



Framme i Kiruna, Bor hos en av mina farbröder i natt, har gått en runda på stan, fikat hos en annan farbror, gått runt lite mer, druckit kaffe och snackat... Blåser kallt här, men såå najs o träffa folk!! Imorgon drar vi till Gällivare på begravning.. Oaidnalit !!

onsdag 15 februari 2006

Mot tåget !






Okidok, nu påväg till tåget,,,, tuff tuff !!

tisdag 14 februari 2006

Basket case ! mot Kiruna !











Alltså, håll i hatten nu, jag har varit på basket!!! Och det värsa är att det var riktigt kul, jag är i shock! Plannja vann över Solna nånting och då blev A, så glad så glad! Och jag blev åxå glad.. Jösses så knasigt va! Imorrn drar jag till Kiruna en sväng, kommer hem igen nästa vecka,efter en begravnig och ett år äldre. Ni missar tårtkalaset iår, men om ni är snälla så kanske det blir brakfest nästa gång. Puss på er !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måndag 13 februari 2006

Nya Beslut och Biblioteksmålar-tankar...


Vaknade med helt andra stigar i sikte, tänk om utifallomatt jag ska göra helt tvärt om.... jag ska tänka tills nästa vecka, men jag tror banne mej jag ska byta... Vet inte om det är OS grejjen som fått mej på andra tankar, men jag tror bara jag har tröttnat helt enkelt.. Försöker kolla med O hur man får ner färgen i taket utanför duschen... så råkade jag titta upp ovanför taket i badrummet... oooo Herregud vilket spindelbo... el hit o dit o fram o tillbax... kunde iallfall dricka kaffe idag och det får man ju se som en storvinst i sammanhanget... lite virrigt låter det kanske men jag ser det iallfall helt klart... ni ska få se!!

söndag 12 februari 2006

Holy Smoke 2 ...


Vill röka... men det går inte alls... mår bara illa av skiten... aldrig får man va riktigt glad... Kunde inte dricka vin igår, inte röka idag... vad mister jag för nått imorgon???

Tjyvsurfar Premiär !


Nu har det hänt, nu har det testats ! Har ju inte behövt tidigare, men nu är alltså tjyvsurfandet igång, och eftersom jag är så skönt lättroad gjorde bara det att gårdagen blev en fullpoängare (förutom maten, maten, maten och sälskapet förstås!). Glömde bara bort tiden... inte så vansinnigt ofta jag kommer hem halv fyra i morgondimman när jag inte druckit vin om jag ska vara ärlig.

lördag 11 februari 2006

Hungrig-Hungrig-Hungrig !!!

Jag är så Huuuungrig så jag tror jag blir toookig!! Känns fantastiskt att man kan bli frisk efter en sånhär spy o prutt-sjuka, jag trodde min sista stund var kommen.. fyy faan va vidrigt. Hoppas M, har lagat nått fantastisk, fast å andra sidan skulle jag kunna äta vad som helst nu och tycka det var guudomligt tror jag, känns som jag är totalt tom innuti... och så måste det ju typ vara åxå. Nu ska jag bara duscha, packa datorn o dra... ooo äääääta!!

Soffpotatis med Kräckelsjuka !

Nä nu får det väl räcka va!! Åkte till Årsta och sov på en soffa, vaknar i natten i svåra svettningar.... och börjar kräääääääkas... Hela natten spydde jag, och sen var jag tvungen att gå på ett ruggigt möte kl 13 på fredagen... Lyckades ta mej hem och slocknade på min egen soffa.... Imorse vaknade jag ändå i sängen, så på nått sätt hade jag släpat mej dit... är fortfarade rätt slut, men har ätit lite saftsoppa, så energin är kanske påväg tillbaka, nu vill jag INTE va mer sjuk!!!!!

torsdag 9 februari 2006

IKEA - hysteria ! Lyxproblem !

Magsjuka på Sabbatsberg gjorde att det inte blev nått möte med tanten på 5:an, så då åktes det till IKEA för o kolla upp köksgrejjer.. iinte blev det nått med det, jag fick panik och köpte det gamla vanliga: ljus, vämeljus och ramar.. jo och så en badrumsmatta åxå.. men det var inte så dumt ändå, ändrade lite i planeringen för det är nog bra att vänta lite med köket iallfall, jag haaatar att gå runt på IKEA, men det är ju skönt o komma på att man inte VILL köpa nått, är livrädd för grejjer... fast en skrivare vet jag att jag vill ha.. heelt säkert, bara inte vilken.. o en digitalkamera åxå.. bara inte vilken.... lyxproblem!! Känns sköönt att jag har lite såna åxå!!

Slut På Pilleriet !


Frisk som fisken är man väl nu då
piller-kuren är avslutad,
inge mer sånt vill jag ha!
Blev tvungen
å fira det lite igår på vattenhål i grannskapet,
ingen dum idé alls!
Nu iväg på planeringsmöte för
tanten på 5:an.
Skaaaa snart ta tag i böckerna
men inte nu
inte nu

onsdag 8 februari 2006

Á á Č č Đ đ Ŋ ŋ Š š Ž ž !

ÅÅåååååå va fina samiska bokstäver va!!!!!! Jag blir så glaad, fick lära mej av V, hur man gör igår, fast jag kan inte skriva t med två streck, då händer det bara nått mystiskt med min dator..

Dagens samiska ord:

Čákŋat = krypa in

Lyxmorgon i City !


Hur skönt får det egentligen vara när någon klämmer ut alla konstigheter ur huden, går nästan inte att börja en dag bättre än såhär, fast man blir ju ruggigt snyggt rödflammig i fejset förstås. Nu vill jag bara ligga på kanapén och äta praliner åxå, så skulle dagen vara fulländad... ja och så lite massage åxå förstås!!

tisdag 7 februari 2006

ZZZZZzzzzzzzZZZzzzZzzzzZzzzzzzZZzz

Någon timmas sömn blev det nog, men jag flyttade ut på soffan när vän i nöd kom hit i natten... Ska sova lite nu en sväng..

måndag 6 februari 2006

Det är Samiska Nationaldagen idag!


Okidoki mina vänner, hur firar ni vår natioanaldag då???
Själv började jag med att gå till fantastiske T, och fixa till frisyren och "ny" färgsättning på håret, så nu känner jag mej som om att jag har en riktig Lee-frilla som bara kommer att bli bättre när den blir längre... saaatan va bra!! T, sa att jag nog är lite mano-depre.... ja fast mer mano.. iallafall just nu... själv tycker jag nog att det låter rätt så fint, skönt att ha fått en diagnos iallafall!!
Gick förbi O, på hemvägen och drack lite kaffe och ville inte följa med och spela hockey, nää hockey vill jag iiinte spela, iallafall inte idag!! Nu försöker jag plugga, men de é ju bra mycke roligare o skriva här.... Så kom S, förbi och vi åt semlor och jag fick höra det senaste skvallret från Jokkmokks marknad, det lät som kallt och "fylligt" som vanligt... fast B, ringde igår och var alldeles lyyrisk över sin marknadsupplevlese, så man ser nog olika på saken beroende på intagandet.....

lördag 4 februari 2006

Bio-Maraton-Fredag 1 !!!


Först gick jag och såg denna film med A,

Den här är ett måste ! ! !

Jag tror inte jag ska göra nått avancerat pep-talk för varken den här eller nästa film jag såg, för det här är väl typ filmerna som alla kommer att se, men jag måste ju säga att film är överbra på BIO, vi får säkert tillfälle att diskutera dom här rullarna över nån kopp kaffe i framtiden!
Sedan blev det lördag och tanten på 5:an har åkt in på sjukan.. det har jag alls inte med i min planering, och efter en fika med O, så benade jag ut lite i strukturen och kom fram till att nu är det dax för lägenhets-renoveing... jodå nu ska jag faan komma igång, jag är galet trött på köket, badrummet och toan....

Bio-Maraton-Fredag 2 !




Sedan denna rulle med S, jag har svårt att göra någonting med måtta!!!

Joaquin Phoenix ! ! !

Reese Witherspoon ! ! !

.. jo och så Johnny Cash ! ! !

torsdag 2 februari 2006

Super Strukturerad Struktur-Elit!


En dag av medicinering, och planeringen av totalrenoveringen av hela situationen. Allt är nu utbenat (ja iallafall det mesta) och upp- och inskrivet, och sorterat, så nu borde det gå bättre att ta tag i det jag verkligen vill ta tag iiii.
Till exempel vill jag ta tag i biobesöket med S imorgon. Jag verkligen äälskar min dator, 1000-tack L-M för hjälpen med köpet, du anar inte hur mycket du har underlättat! Och H som har skrivit ut hela strukturen borde få nobless-priset snarast!

Pillertrillar-besök!

Spenderade hela morgonen hos farbror doktorn, vilket resulterade i antibiotika ordination. Såååå skönt när ett par piller kan lösa vardags-matematiken, jag menar så att man är frisk nog att stå pall för alla andra flodvågor som sköljer in med ojämna mellanrum! Inte en cigg på typ 1 1/2 dag iallafall. Annars är det en strukturerings-dag idag.

onsdag 1 februari 2006

Böcklingen i Trött-Träsk

Inte nån större hejd på bolmandet idag
ingen rök utan eld
en sån tur att jag har
en ruggigt stor mängd tändare