onsdag 30 januari 2008

Ja Ja Ja !

Shit, det här är bara för bra ! Jag vill bara lyssna på eMiL Jensen ! Jag lämnar Operans värld !
Jag fick av misstag höra låten Ghana Mot Italien nyss.. & jag älskar det här !!!

Yes !

Ett okänt nummer ringde på mobilen igår. Ääääntligen ! Jag har i nästan precis en månad levt helt utan min kära sport-disco-väska.... (den gick nämligen sönder) & nu ringde dom från Naturkompaniet för att säga att jag kunde hämta en NY! Jag blev nästan onaturligt glad... jag har verkligen saknat den. Tack vare den lilla händelsen leker livet igen... så enkelt kan det va, & nu är Mr M på ingång.... den lilla galningen :)

måndag 28 januari 2008

Tröttma

Tappat lite speed idag.... men iaf betalat räkningarna... fyyy va tråkigt !

lördag 26 januari 2008

Mitt i Natten

Lille-bror köpte en fantastisk brandvarnare idag, kolla in: Snapalarm
*
Glöm inte Liljevalchs vårsalong som öppnade idag... ska försöka ta mej dit nån dag

torsdag 24 januari 2008

Inga guldlasson på Operan...

Har nyss levererat en silverslöjja med 22 meter blyband i fållen till en teater här i stan. Ätit omelett diskuterat bokomslag och letat fel i manuskriptet. Snart är det fortsättning på genomläsningen, men jag njuter förtillfället av en liten paus.
*
Jag satt lite halvtaskigt till igår på Operans Rhenguldet, och jag var egentligen alldeles för trött för att gå dit. Men när jag väl var på plats i mitt nyfunna paradis av sammet, bladguld och galen musik så försvann all stress och tröttma som jag samlat på mej. Inga guld-lasson & verkligen inte den mest spännande scenografin.... men va faan, jag njöt mej igenom 2 ½ timme Wagner. Att livet kan vara så härligt :)

onsdag 23 januari 2008

Mina nya byxor

Inte det lättaste att ta en bild på sig själv... iallafall inte sin egen bak..
Frågan är nu om det verkligen passar sig att ha dom ikväll... hmmm
Då får jag nog ta ur knäskydden isåfall :)

Rhenguldet ikväll, med en annan saga i tankarna

Läste en fantastisk berättelse i natt & drömde sedan om hundar i mycket blått ljus.... Min 4-meters ridå-bana ligger på golvet & väntar på att riggas upp i min sov-ateljé. I kväll drar jag till Operan för å kolla in Rhenguldet, & nu ska jag försöka ta mej i kragen för att slöjda färdigt.... om en liten liten stund bara.... jag går bara ut en sväng i frosten först.

lördag 19 januari 2008

En Kaffe & ½ Punchrulle

Det var allt pengarna räckte till i dag på Kafé Kruthuset... det här med att man inte går runt med kontanter på sig längre kan va ett problem ute på vischan...

fredag 18 januari 2008

GULD-LASSO i RENGULDET :

Guld-lassot som har huvudrollen i Renguldet

onsdag 16 januari 2008

Glen.. ok.. but... what the fuck is a Fiddich ???

Mmmmmm... idag kom det nybakt bröd till mej
En av dagens fina diskussioner rörde single maltwhiskyn Gelnfiddich & det uppstod en del frågor. Jag fick reda på att glen ska betyda typ dal på gaeliska..... men va faan é en fiddich ??????? Om ingen kommer upp med en bra bra betydelse på fiddich ganska snart tänker jag börja använda ordet lite som jag vill.... för det är ett väldigt fint ord...
Exempel:
  • Du ser lite hängig ut... va é ré för fiddich raring?
  • Äh nu får det banne mej va fiddich, jag går hem ögonaböj!
*
Evenemangstips: Vårsalongen på Liljevalchs den 25 jan, kolla in en av konstnärerna här: www.geocities.com/anders.sunna
*
*

tisdag 15 januari 2008

:)

Mmmmmmmmmmm... idag igen
En dag som bara har osat vardax-lyx ... & så avlutade vi på bio.. såg Control... snygg slutscen... Jag har ju aldrig varit nån Joy Division galning alls.. men d var helt ok att kolla på.. blev inte särskilt berörd, men så var det ju heller ingen Opera...

måndag 14 januari 2008

:)

söndag 13 januari 2008

Intressant dag....

Sorry to say.... men jag har det så bra.... är det då det bara kan bli värre ..... eller !!!

lördag 12 januari 2008

Mera Opera :) Oh la laaaaa

Jag kunde inte låta bli att kolla om det fanns några biljetter till Valkyrian i kväll... & det gick som d gick..... det fanns... så nu har jag typ 5 timmar galen Wagner-föreställning framför mej om nån timma bara... bäst att packa ryggsäcken med :
  • Teaterkikaren
  • Snus
  • Vattenflaska
  • Halstabletter

fredag 11 januari 2008

Lång dags färd mot Hål I Huvudet !

Gick väldigt bra idag... giget blev en succé & allt rullade på fint... gick hem & sov lite middag för att samla kraft till rivningen.... som åxå gick hur bra som helst... tills jag fick ett hål i huvudet... jag har sett det på bild & det ser lite äckligt ut, men det kändes ändå äckligare när det skedde... jag fick ett bordshörn i huvudet & tryckte handen mot.... shiiit det inte bara blödde.. det buktade in... hela skallbenet hade tryckts in... ok tänkte jag... coolt & dö i hysteriskt grön miljö... bäst å komma på en bra sista bevingad mening som kan leva vidare.... så man blir ihågkommen för nått smart... Men det är klart man inte kom på nån mening... & det är klart man överlevde.. det varken ser eller känns så farligt nu... efter ett litet besök på Peppar... Jag är rätt så seglivad ... vad det verkar :)

torsdag 10 januari 2008

tisdag 8 januari 2008

Renguldet på Operan

Guldrenar i fjällmiljö, Golli sameby
*
Samer går nog bara på Operan om det handlar om renar... jo det var så tanken gick igår hos sällskapet... Men jag sa faktiskt att det är Rhenguldet som går & att jag snart ska dit :)
*

söndag 6 januari 2008

"Opera" på T-Centralen

Anna Orfeus Larson
på stege från underjorden på T-Centralen... Jag klampande stressat över henne för nån vecka sen & läste inte så noga vad det egentligen handlade om & hann bara flyktigt undra vad det var för gubbe som stirrade upp ur golvet... men jävligt coolt !


torsdag 3 januari 2008

Jag vill till Operan varje dag....

Orphée
Anna Larsson
Vilken man !
& han i kören.... vilken kvinna !
*
Det var det det bästa jag har sett på så länge... ja jag grät flera tårar, jag skrattade åt mumien Amor & det var så jävla snyggt & vackert & sorgligt & kul & fantastiskt... faan jag vill känna såhär oftare... jag vill till Operan igen imorgon!
*
*
& sist men inte minst:
vilken ridå !

tisdag 1 januari 2008

Kanske inte det jag vill mest av allt just i dag... men jag saaknar ändå min favoritbar !

Jag tycker faktitiskt att det börja bli dax nu för ett rejält nyöppnande av nerbrunna Grill, jag vill inte vara tvungen att alltid åka till söder.... mitt tullelbanekort gäller inte heller längre, så nu är det lite mer akut... jag måste ha allting innom gångavstånd från & med i dag (eller planka)... så snälla Grill... ööööppna snart igen ! .... Tyvärr ser det ut som om det skulle dröja länge än.... jag gick förbi nyss i snöslasket & det ser oroväckande ofärdigt ut..... faan..