söndag 30 mars 2008

Blodplättar, keso & Himalaya-salt :)

Repris på mina blodplättar:

  • 1 flaska renblod
  • 1 flaska vatten
  • salt
  • mjöl
  • lite laktosfritt smör att steka i

Idag hade jag mörk sirap, keso, majs & Himalaya-salt på mina blodpankakor.... suveränt gott !

fredag 28 mars 2008

Balett... Gustaf III... I lávvo him :)

Fantastiskt... Härligt... lyxigt & onödigt.... Jag var på Operan & såg baletten Gustav III idag.. & jag är uppfyld av guld & sammet & det var så snyggt... snygg kostym... skitsnygg början & fanatiskt snyggt slut... jag är helt i fas med min egen guld-ridå :)

onsdag 26 mars 2008

Dimridå...

Gömt bakom min guldrididå ligger nu ett helt berg av vit molton... leveransklart... en dimridå kommer att bli fantastisk att ha att byta med.... ja såsom andra byter till påsk & jul-gardiner... så kommer faktiskt jag att byta ridåer.... bara lite oftare :)

tisdag 25 mars 2008

En svärande samofil tillbax i city

Tidigt innan frukost dyker han upp. Man kan tro att arga biet ständig slutar snusa så som humöret svänger & som han slänger det omkring sig i ett kör.

Vitt vitt vitt vitt.... bakom Guld

Vit molton bakom min guld-ridå & finsk hårdrock på hög volym... kan man ha bättre arbetsmiljö??? Nä jag tror faktiskt inte det :)
Påskaftons-fest-eftersviterna har totalt försvunnit & även om snön slaskar ner på gatan så skiner solen inne i min fantastiska guld-ateljé... fyy faan va jag har det bra :)
*
På snusfronten: Ingen fara alls.. inte en snus har jag lagt in på säkert en vecka nu! Jag är fortfarande lite mer lättretlig & halsontet är konstigt nog kvar... men själva snus-begäret är mystiskt nog helt borta....

söndag 23 mars 2008

Äggmålning - Skratt - Tårar - Blod på villovägar i Sthlm

Svarta ägg med silver var min melodi iår.. jag målade hela tre stycken & så hade jag sönder ett.. så jag andvände mig väl nästan av en hel kartong... Fick några nya recept på blodpudding som jag är oerhört nyfiken på att få smaka & mitt i natten kommer ett meddelande som typ lydde: oj jag tog visst med mig renblodet... det var kanske dumt.. ja inte vet jag vad som flyger i folk under påskhelgerna.

torsdag 20 mars 2008

Allt blir bra bara man får en guld-ridå :)

Ridåbanan är på plats, guldslöjan inköpt & ligger nu bara & väntar på att bli uppsydd & upphängd... Faan det kommer bli så galet snyggt... Det är så härligt att materiella ting kan få mej på så mycket bättre tankar :)
*
På snusfronten inget nytt... det går över förväntan bra & mitt hat gentemot hela mänskligheten har redan börjat avta så smått.

tisdag 18 mars 2008

Min positiva period är över :/

Jag hade en ganska lång & seriös period i oerhörd positiv anda... jag måste nu meddela att denna period är totalt överspelad... Där jag förr bara såg gott & intelligens hos allt & alla runtomkring mig, finner jag idag bara idioter & idioti... Hatet växer sig starkt inom mig & jag ser hur vidrigt alla betér sig överallt.
*
Jag tror det är tredje dagen utan snus & det är inte ett dugg svårt att låta bli.... det svåra är att få omgivningen att stödja mitt beslut... eftersom jag är totalt hel-vidrig som osnusande.

måndag 17 mars 2008

Jag absolut haaatar musikaler !

Gick & såg filmen Sweeney Todd idag.... & av någon outgrundlig anledning så hade jag & min vän totalt missat att det är en jävla musikal!!! Nej Nej Nej, jag vill inte se nån musikal... inte ens Johnny Depp gör filmen uthärdlig.... & även om filmens början är så extremt galet snygg & härligt blodig... så måste jag säga att filmen är rakt igenom skit !
*
Man kanske även bör nämna att jag just idag har slutat snusa.... vilket gör mig otroligt lättretlig & att jag just nu har galet kort stubin... jag känner ett uppbubblande hat som kan komma att riktas mot vem eller vad som helst i min väg... Att det är möjligt att droga ner sig till en sådan harmonisk & kärleksfull person som jag har varit bara genom att ständigt ha en prilla under läppen.... & så fort man slutar så kommer djävulen i en fram...... Så nu vet ni... min Djävul & jag är utsläppta tillsammans... & vi är inger rolig kombination :/
*
Gårdagens stor-inköp av blodpudding blev ett riktigt kräkmedel efter blodbadet till musikal-film... så nu har jag 1 ½ paket fin-fin blodpudding som doftar julkryddor & som jag inte pallar äta upp... så om nån behöver... är det bara komma hit & hämta...

lördag 15 mars 2008

Time for Blodpudding !

Köpte hem 2 paket blodpudding idag... ibland får jag ett galet sug efter denna härligt billiga pudding & alldeles strax ska jag laga till en fantastisk liten måltid & njuta. Frågan är bara nu: ska jag ha lingonsylt eller sirap till plodpuddingen?? Jag kan ju i&försig ta både och... bara för att jag kan.... Eller så tar jag sirap idag.... & lingonsylt imorgon.... så får det bli :)

söndag 9 mars 2008

Påsken kom tidigt iår :)


Ett lyxigt ägg fyllt med praliner...
Jag fick värsta bästa presenten :)


lördag 8 mars 2008

Rasande bra Carola !

Shit va kul! Carola har aldrig varit snyggare! Cuipi passar henne utmärkt! Carola på en helsidesbild i Expressen i nordsamisk herrmössa i Kiruna. Kul att hon har så avslappnad stil & visar tillhörighet så självklart :)

onsdag 5 mars 2008

Kautokeino-opprøret i Stockholm

Norska ambasaden fixade en visning av Nils Gaups film Kautokeino-opprøret igårkväll & jag var där. Snygg & stark film där man bland andra får se Michael Nyqvist som Lars Levi Læstadius. Mass-scener med renar & animerade vargar, onda präster & fanatism, hjältinnor, mord & avrättningar i vit snö. Ja allt som behövs för att att få igång den samiska djungeltrumman & samla ihop delar av den spridda flocken i city, till och med Sameskolstyrelsen dök upp i vimlet & skålade i champagne. Filmen har premiär i Sverige till hösten & är ett måste för alla som gillade Ofelaš -Vägvisaren.
*
Kolla in trailers & annat på Sandrew Metronome
*
När & Var: Kautokeino-upproret: 8:e november 1852

söndag 2 mars 2008

Nu kan våren få komma !

Efter stoort & långt motstånd tog jag tag i dom..... mina extremt skitiga fönster är äntligen putsade nu... det var verkligen inte nått hemskt jobb... tvärtom... & även om solen inte lyste ett endaste dugg denna ruggiga dag så kom det där fantastiska ljuset in. Jag är lite shockad över hur najs det är att kunna se UT genom fönstrena.... & så ljuset.... najs!