torsdag 25 juni 2009

Inget fel på arbetsmiljön :)

... jag råkade bli utan bil ute på ön där jag jobbar... men å bli fast en helg i skärgårn´ känns inte helt fel just nu :)
Lyssnar mycket på P1 när jag sitter å syr. Häromdagen sommarpratade Finlands utrikes minister Alex Stubb & jag blev nog lite kär i honom :)

torsdag 18 juni 2009

Tanden är lagad :))) gick på 3(!) minuter & kostade baaaara 645Kr :)))))

Glaaad midsommar och så vidare !!!
(det här är en del av en sockercirkus som jag var med & byggde på NK)

måndag 15 juni 2009

New license

För precis tio år sedan körde jag cool Indisk motorcykel, jag hade långt blont hår, en ring i näsan, tio ringar i öronen & jag hade just bestämt mig för att flytta till Enare i norra norra Finland för att plugga samiska ett år.
*
Idag är hojen såld sedan länge så jag får promenera runt på stan i kort guldbrunt hår (min alldeles egna fina hårfärg!!), jag har bara en ring kvar i ena örat & jag har just bestämt mej för att flytta på mej... jag vet ännu inte riktigt vars jag hamnar, men en liiten bit ska det iallafall flyttas & jag gillar slipsar :)

Sju plusss(!)grader, regn & storm.... perfekt kväll för drakfilm :)

... nä du är en drakunge

... & såhär tjusig ser Jeremy Irons ut när han dör på ryggen av draken... ingen har så cool röst som Jeremy Irons... & han dog onödigt tidigt i filmen om ni frågar mej!
***

...lyssna lite på början av trailern om ni har glömt hur Jeremy låter :)

torsdag 11 juni 2009

Ny balkongdörr... rakt ut i tomma intet

Igår bilade dom hål i väggen hemma... det blev en dörr som inte leder nånvart... men snart snart ska den leda ut på en balkong som jag kan äta frukost & ha balkongparty på :))))
*
Förra veckan avbeställde jag min tandläkartid. Jag ville slippa en onödig räkning & kände att jag gott kunde vänta till vintern med att kolla tänderna.... typiskt nog bjöd jag min vän på jättegoda oliver till middagen idag. Goda oliver med ruggigt hårda kärnor inuti. Kärnor som man lätt kan bita hårt i när man diskuterar livligt samtidigt som man äter. Ja jag bet alltså sönder en tand & måste ringa till tandläkaren tidigt som fan imorgon.... & det lär bli dyrt den här gången :(
*
Update: Tandläkaren hade inte tid förr´ns om en vecka... frågan är om jag nu måste dra till tandakuten för å fixa det här snabbt.... jag har ingen lust å pyssla med gamla tänder !!!

onsdag 10 juni 2009

Vintern har verkligen kommit för att stanna...

I helgen blev det utflykt & jag börjar förstå att det ännu är låååångt kvar till sommar´n & inte ett dugg konstigt att jag fryser !

Låt er inte luras av grönskan....

... utrustningen står redo ...

... och kossorna har inte tagit av sig vinterpälsen...

måndag 8 juni 2009

Ibland...

... ser jag så konstiga filmer :)

måndag 1 juni 2009

Sommar´n gjorde...

... att jag brände båda axlarna...
men det är snyyyyggt mé rosa :)