fredag 27 november 2009

Invigning :)

Bara en sak glömde jag... sladden som går mellan dator & stereo... så det blev burkig musik på mitt lilla lilla infyttnings natt-kafferep i min nya lägenhet... Nu är jag alltså här & snart ska jag lägga mig i mitt nya sängåhäng rum. Kontoret kommer å bli helt suveränt. Det här kommer å bli jättefint. Ja det är redan fint. Det fattas bara en å annan ridå, en massa hjul & ett arbetsbord än så länge. Jag & Mr M har provat balkongen & spanat in Globen med en liten drink i tandborstglasen. Till slut fick jag, efter många konstiga försök, igång gasspisen åxå.

onsdag 25 november 2009

Min nya almanacka för 2010 :)))

Min kompis Soraya på Wall Tryck & Design har gjort denna supersnygga almanacka till mig. Jag layoutade själv framsidan (som synes) & hon la in lite annat ditt & datt som jag ville ha med så att den verkligen blev personlig & speciell för mig. Det går att beställa lite alltmöjligt, som T-shirts, visitkort & annat smått & gott därifrån. Det finns ingen hemsida ännu men det är på gång. Nu sticker hon till Equador men är tillbaka i mitten av februari & då kan du beställa fina & personliga tryck :)
*

tisdag 24 november 2009

Äääääntligen :)

Stoorstädar & tvättar för nu ska jag flytta hem till mej sjäv snart. Att jag har hunnit stöka till såhär på bara drygt en månad.... helt fantastiskt ! Årsta & min kompis är åxå fantastiska, men till helgen ska jag tydligen få bli Globen-bo till sist, åxå det fantastiskt ! Ett eget hem... shit va jag ska inreda ! Dynamiskt ska det bli. Allt ska ha hjul har jag tänkt. Inte för mycket grejer, för jag hatar att bära. Mmmmm roligt :)))

söndag 22 november 2009

La la la la la di da

Jag & min nya risku var på Kött & Paltfest igår :)

tisdag 17 november 2009

En kväll i tunnelbanan...

Jag hamnade på Gullmarsplans T-bane perong. Det var en helt magisk kväll med natt-dimma.

onsdag 11 november 2009

Lihkku !

Grattis !


Nu är tävlingen avgjord. I senaste numret av tidningen Nuorat kunde man vinna den fantastiska boken 100 nordsamiska verb... här (& på http://www.nuorat.se/) presenterar vi de sju lyckliga vinnarna:


  • Marina Olasdotter Asplund - Tromsø
  • Linn Skum - Purnuvaara
  • Monika Keinil - Rautas
  • Olle Kejonen - Kiruna
  • Richard Kowalik - Stuttgart
  • Alexandra Omma- Sorsele
  • Emilia Utsi - Luleå

måndag 9 november 2009

I mina nya hoods händer det grejer ;)

Jag har varit ute och rekat i mina nya hemtrakter. Det finns allt möjligt kul & knäppt här vill jag lova :). Det bästa & oknäppaste är nog att jag har så nära till Eriksdalsbadet & det näst bästa är helt säkert att att jag promenerar förbi gänget härovanför på bilden när jag är på väg till badet :))) Det är nästan så att man måste gå å kolla in vad som händer där inne på Biff & bowling... Jag har börjat undra om Biff är namnet på en av snubbarna som spelar bowling... eller om man ska äta en biff medans man spelar bowling... eller om man lagar biff medans man spelar bowling... detta måste utforskas en dag :)))

söndag 1 november 2009

På vift

Har flyttat in hos kompisen i Årsta. Bor i ett najs hörn lite bakom fotöljen. Kollar lägenheter & simmar. Har fastat, köpt nya röda skor & slutat snusa så allt känns lite fantastiskt & giftfritt nu. Kanske köper lägenhet i morgon hursomhelst & flyttar vidare längs nya spåret :)