måndag 13 oktober 2008

Stoort tack till Snowman...

... som var så fantastiskt snäll & levererade verbhandböcker som tagit slut på Domus i Kiruna idag!!! Du är en en klippa & jag, Ville & Stoor Sthlm är så tacksamma för att du hann med det idag. En Stoor kram till dig :)

6 kommentarer:

Villle sa...

Hade de redan tagit slut? Wow, den säljer ju uppenbarligen som smör sålde under krigstiden på norska sidan, eller nåt. (Var det inte så att folk smugglade smør?)

Lotta sa...

Vet inget om smöret, men nuförtiden har jag hört att verbhandboken är hårdvaluta vid gränserna. Den smugglas hit & dit & säljs dyrt på svarta marknaden i bland annat Finska Karesuando :)
(& helt vitt på Domus tydligen)

Villle sa...

Jo, nu säljs den vitt också i Norge, på Finnmarks kontorservice i Kautokeino. De köpte tio ex av mig idag, och jag såg att de säljer den för 240 NOK.

Dessutom berättade hon i disken att de höll på att göra Internetbokhandel av Finnmarks kontorservice, vilket betyder att folk i Sverige och Finland ännu lättare kommer kunna handla där. Men det dröjer nog ytterligare någon tid innan allt är klart.

Och vi har ju redan vår primitiva Internetbokhandel i form av mailadressen stoor.sthlm@gmail.com - mer än så kanske inte behövs. Iallafall inte om man ska köpa den nordsamiska verbhandboken.

Lotta sa...

Detta är ju helt fantastiskt :)
Vi finns snart överallt (eller iallafall verbhandboken) & Vi är inte så primitiva som man kan tro :) Jag känner mig iallafall högst High Tech !

Villle sa...

Ja, vår Internetbokhandel är inte primitiv. Den är High Tech. Och den är effektiv i betydelsen snabb och korrekt. Just en sådan bokhandel som alla verbkunder vill ha!!!

Lotta sa...

Ja just D, å världen vimlar av just verbkunder :)
Det är ett under... eller egentligen fullkomligt normalt... klart att man vill ha verb !!!