fredag 6 oktober 2006

Ny Regering

.... Ok, men vem fan blev Sameminister? Jag har kollat i DN nu, & jag hittar banne mej ingen.. är det så att det alltid är typ nån jordbruksminister som automatiskt blir Sameminister... Eller ?!
Förra svängen var det Ann-Christin Nykvist & henne vet jag inget annat om än att hon var just Jordbruks & Sameminister... vad gjorde hon.. var en sväng i Jokkmokk på 400 års kalaset antar jag... men mer??? Är det någon som vet nått?

8 kommentarer:

Anonym sa...

tror det är jordbruksministern som blir det automatiskt,det var nån gubb jävel i alla fall

Lotta sa...

Var det den där Centerpartisten som såg ut attha ruggig hy? brrr

Anonym sa...

han som såg ut som en bulldogg

Lotta sa...

Ok, då måste det vara han Eskil Erlandsson, han som jag såg... jag vet inget om honom.. men jag har den fördomen att han inte vet ett skvatt om Samer heller... han borde kanske gå en kurs eller två... jag vet en bra som går på Uppsala Universitet just nu.... han har dock missat den viktigaste föreläningen... om Duodji....

Villle sa...

som L8_Lee höll... (Iakttag filosofin, gott folk: JAG är viktigast.)

Lotta sa...

Oups, här blir man lixom "outad" som nån typ av ego-intresserad... kan det vara för att jag brukar sjunga på den där fina finska låten -minä minä minä, (jag jag jag) Eller!?

Villle sa...

jo, det var den där sången. den tycks vara viktig för dig. vad hette de som sjung den?

Lotta sa...

L8-Lee..... Eller menar du på CDn... Då var d nån eller några som kallar sig "Yup" & låten heter visst - Lihavia luurankoja.... jag har ingen aaaning om vad d betyder..