onsdag 17 december 2008

bacillerna håller mig sällskap...

Det är en envis historia den här förkylningen som jag råkat ut för... jag vill fortfarande bara sova... & det är just bara det som jag gör... sover alltså... & läser lite.
*
Jag fick två mystiska julkort igår. Första kortet är undertecknat med bara ett förnamn, men ingen avsändaradress. Varje år skickar min vän ett julkort & jag har varken mailadress eller nån annan adress eller ens efternamn på människan så jag kan inte höra av mej ens om jag ville... jag har letat lite på facebook & där hittade jag iallafall en syster till min vän & en mailadress som inte funkade... och sedan tog det stopp... Jag önskar väl "Gooood Juuul" rakt ut i luften & tänker lite extra på min hemliga vän dårå :)
*
Julkort nr två är skrivet på samiska av någon som åxå bara skriver under med ett förnamn & skriver att mitt visitkort är nu funnet & att det var så najs att träffa mig bla bla bla & så en önskan om God Jul & Gott Nytt År... Det tog en bra stund innan jag listade ut vem det kortet kom ifrån, det är lite härligt att folk tror dom är såna kändisar i ens liv ;)
*******
God Jul & Gott Nytt År
till alla ni hemliga i mitt liv ;)

2 kommentarer:

stella sweden sa...

kryapåsi..kryapåsi!

(låterr som samiska nästan ju!)

Kraaaaaaaaaaaaaaam!

Lotta sa...

Giitu (tack p samiska)
Det är mycke bättre idag, jag har lyckats diska alla äckliga sjuk-te-koppar & nu ska jag gå ut med soporna... städa undan sjukdomen lixom..

Kraaaaaam tebaaaax :))))