onsdag 11 februari 2009

Åååå äääääntligen :)))))

Nyss fick jag äntligen (efter lååång längtan) tag på en invitation till Spotify & vad är då den första musik jag då söker på ?! Jo: Lasse Berghagen.... å så blev jag superglad & diggade till jätte många låtar med han ! Jeeeezus jag har chansen lyssna på nästan vad som helst nu å så fastnar jag på Lasse B... ja det kan bara betyda att vinden har vänt & livet leker. Mr P är en ängel & lyckas ge mej precis vad jag vill ha ;)

6 kommentarer:

stella sweden sa...

...teddybjörnen fredriksson är ju gullig men vad är spotify?
..grattis fast jag inte fattar!

:-U

Lotta sa...

Tack söta du, jo nu fattar ru att det handlar om musik... massor av musik som man gratis lyssnar på utan att ladda ner p datorn. Helt fantastiskt härligt & lagligt & nu har jag lämnat Lasse B å gått vidare i härligheterna :)

Gudrun sa...

Har du hört den där Lasse B-låten som han sjunger tillsammans med Frida? Handlar nåt om "våra barn"...ganska bra. Jag har haft den i en pilot om Anders F-filmen...om proggåret året 1971 när Anders debuterade så sjöng till och med Lasse Berghagen politiska sånger...
Kolla upp den - jag har den som favorit på min youtube: www.youtube.com/gudrlind
Sen undrar jag ju vem denne Mr P är...nyfiken!

Lotta sa...

Oj, den har jag aldrig hört förut, den finns inte på Spotify, men jag lyssnar på den nu på din sida, coolt :)
Själv fastnade jag för Evert Hävert med Lasse B... den är... knäpp!
Mr P är en mkt fin person som gör mig glad :)

Stina sa...

Mina ungar har propagerat för spotify men eftersom jag är en megaloser när det gäller att förstå moderniteter får jag väl hålla tillgodo med CD-skivor ett tag till. Tills de går ur marknaden.

Lotta sa...

Stina, du mååååste testa Spotify, det är myyyycket enklare än cd-skivor, jag looovar. Du kommer bli helt hoooked :)