fredag 10 november 2006

Nytt Bord I Bistron !

Så najs har jag fått det i Bistron nu.. Bordet kom idag, & jag hittade tillslut en stackars sate som fick hjälpa mej att bära hem åbäket.. inte så långt, men tungt.. Så först hade jag kafferep med flyttkarlen, & sen blev det sushi-invigning av bordet med översättaren.
Dessuton har jag överlevt min praktikvecka & lärt mej att man aaaaaldrig får lämna guldfärg över natten i kistan... den är extremt snabbtorkande.....

10 kommentarer:

Rudiegirl sa...

ooooooh fantastiskt, kanske får komma och dricka en kopp imorgon kväll? Om jag tar mig hem från Norrköping...

Rudiegirl sa...

och snygga stolar, jag vill också ha nya stolar.

Lotta sa...

Du är så välkommen bejbi !

Rudiegirl sa...

va bra

Maria sa...

How delightful! Ja tack till en kopp java!

Lotta sa...

Ja ni vet ju vilket torr-java jag kör med... ingen ändring på den saken i bistron... men eftersom jag vet att mitt kaffe ändå är rätt så älskat... trotts allt... så ...

Rudiegirl sa...

nu har jag varit på premiär te i bistron, klart bättre än 1 klass på x2000 även om det även där bjöds på te, och hörlurar, eller fick man bara låna dom.-)

Lotta sa...

I min Bistro får man inte några hörlurar.. men jag har några gamla öronproppar som du kan få med dig hem nästa gång... lovely att ha dig här gumman !

Maria sa...

Är det inte kunglig majestär pluralis som skymtar på dörren till frysen!? Så passande på ngt sätt...

Lotta sa...

Ja han har sin plats på frysen.. & lyser upp tillvaron i min Bistro.. tillsammans med en röd lampa i forma av ett hjärta som jag satt upp i Bistrofönstret.. lite julstämmning har d blitt..