söndag 2 april 2006

Min Vita Period Är Nu

Målat Vitt i foajétaket i morse.... ja bara grundat alltså, d blir Vita draperier mellan mitt sovrum o stora rummet, Vitt bibliotek har jag redan.... & så har jag inte rökt på typ en vecka, & inte druckit nått annat en typ 3 små glas körsbärsvin denna vecka.... Näranog helvit har jag blitt.... Fast jag kan INTE föarmå mej att sätta på mej vita käder... där går banne mej gränsen!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Men Lotta, dessvärre tror jag inte att den här vitheten kommer att hålla i sig mer än, typ åtta timmar till, såvida du inte tänker hoppa över avslutningen på språkkursen i kväll???
/Victoria

Lotta sa...

Tjing! Kul att du kikar in här!Man kan ju dricka Loka, även på samiska.... får se om jag hinner förbi efter träning o hämtning av kusin, annars får vi höras senare ba!

Anonym sa...

Hehe och det är därför man inte ska direktlänka och tjuva på andras bandbredd! Aja baja!!

Lotta sa...

Men det var så snyggt!

Anonym sa...

Om saker är snygga kanske man frågar om man får låna bilden och laddar sedan upp den på sin egna server istället för att SNO andras bandbredd. Du vet det kostar pengar om trafiken blir för tung på en hemsida.

Lotta sa...

Nämen oj så tokit! Vilket tjyveri jag ägnat mig åt.... fl´åt

Anonym sa...

Ja och ändå fortsätter du. Smart... Isbjörnsbilden, bilder från http://www.midgard.se/, bilder från Uppsala Universitet, osv osv osv.

Lotta sa...

jag ska fixa